Najdeš 10 rozdílů?

K tématu chůze, běhu, drřkopádů, návratů a zvratů, snažení a toužení, kráčení i ležení, někdy rychlého běžení za Ježíšem - Dobrým Pastýřem:

Je čas si udělat oddech, zastavit se, tak trochu se pousmát a jen tak pobýt u TOHO, který JE TEN, KTERÝ JE! Poděkovat za krásné chvíle, kdy On byl tam a v tom - člověku,  ačkoli jsem to v tu chvíli neviděla. Posuďte sami.

(Staženo z: http://deti.vira.cz/_d/pastyrOvce.jpg)

Ježíš řekl: Já jsem dobrý pastýř. Dobrý pastýř je hotov za své ovce i zemřít. Pastýř, který pracuje jen za mzdu, uteče, když vidí přicházet vlka. Tak může vlk ovci urvat a stádo rozehnat. Takový pastýř uteče, protože mu jde jen o jeho mzdu a ne o ovce. Já jsem dobrý pastýř. Znám své ovce a ony znají mne. Jsem hotov za své ovce i zemřít. (Jan 10, 11-15)

(domácí archiv:-))

Mamka mi řekla: Já jsem dobrá mamka. Dobrá mamka je vždy schopná udělat vše pro své  milované děti. Ale mamka, která pracuje jen pro své potěšení, uteče, když vidí, kolik je to práce. Mamka, které jde hlavně o zábavu, raději půjde do kavárny, protože se tam nemusí o nic starat, ale to velmi ublíží dětem. Ale já nejsem taková, jsem dobrá mamka. Znám své děti a ony znají mě. Jsem schopná pro ně udělat cokoli.

Díky, Ježíši!

Díky, mami!

Zobrazeno 1089×

Komentáře

svíce

I dobrá mamka si může občas zajít do kavárny,když stihne ostatní povinnosti.

Felicita

Pro Svíce: Však jo, to je jasné! :-) Jen tu šlo o slovní hříčku a hlavně poděkování mé drahé mamce a nejen to! (PS: Ke všemu tento měsíc měla narozky, takže jí to jistě potěší). Mělo to být i poděkování všem maminkám a i jiným lidem..., jak jsem psala v úvodu, v každém člověku může přebývat Bůh. Mým problémem je, že to nedokážu hned tak vidět. Vzhledem k tomu, že je léto a pořádné parno, prohlížela jsem si fotky z Vánoc a hele, co mě inspirovalo a co jsem uviděla...:-)

majkiki

Pěkné Feli, od srdce. JJ, dobrým maminkám vděčíme za mnoho...

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková